CBS Suomi on osa kansainvälistä Community Bible Study -organisaatiota. Omaksi yhdistykseksi rekisteröidyimme vuonna 2012. Toimintaa johtaa kansallinen tiimi. Olemme läheisessä yhteistyössä CBS:n Skandinavian ja Euroopan johdon kanssa. CBS Suomi ei toimi minkään kirkkokunnan alaisuudessa vaan haluaa tehdä yhteistyötä kaikkien kristillisten seurakuntien kanssa.

Suomen ensimmäinen CBS-ryhmä syntyi Turkuun vuonna 2000. Tällä hetkellä Suomessa toimii yhteensä noin 20 ryhmää Turussa, Kirkkonummella, Espoossa, Tampereella ja Rovaniemellä. Espanjan Torreviejassa on myös suomenkielinen ryhmä. Suomessa toimii myös mm. arabian- ja venäjänkielisiä CBS-ryhmiä.

CBS Suomen tiimiin kuuluvat Daniel Majabacka, Pekka Heikkilä, Heidi Myrskykari, Jari Myrskykari, Anja Mänty-Sorvari, Jaakko Paakkanen, Sirkka Ringvall ja Arto Saarinen.

CBS maailmalla

Yhdysvalloissa vuonna 1975 aloittanut Community Bible Study käynnisti vuonna 1992 kansainvälisen työn, joka on sittemmin kasvanut nopeasti. Tällä hetkellä CBS toimii kaikissa maanosissa, toiminta laajenee ja uusia ryhmiä syntyy jatkuvasti. Ryhmiä on jo 110 maassa ja materiaalia käännetään 76kielelle (tilanne 2018).